Onpa ollut koettelemuksia Mikon jalan kanssa! Ennen viimeisintä lastanvaihtoa jalasta ajettiin karvat pois ja lasta teipattiin kiinni. Ja varoiteltiin, että ranteeseen voi kehittyä nivelrikkoa jota ei sitten enää mikään korjaa (ja se siitä "urasta" sitten).

Mitä sitten tapahtui, en tiedä, mutta kun poistimme lastan, irtosi iho teippien myötä (ontuminen pysyi yhä ennallaan). Molemmin puolin jalkaa oli avoimet kipeät haavat. Pian koko jalka oli tulehtunut varpaista kyynärpäähän ja sinertävänpunertava ja hirmuisen kipeä! Miklosille nousi myös kuumetta. Olimme jo aivan epätoivoisia, mutta onneksi saimme nopeasti ajan Timo Talvion vastaanotolle, ja apu löytyi täältä. Jo saman päivän iltana Miklos käveli paremmin kuin neljään ja puoleen viikkoon! Niin hyvin, että...

Myöhään illalla tuli hälytys etsintään, jo kolmas Mikon sairasloman aikana. Lähdin ilman koiraa, mutta yöllä hain Miklosin mukaan yhteen etsintätilanteeseen jossa sitä tarvittiin. Pitkän sairasloman jälkeen Mikko teki kivasti töitä ja jaksoi yllättävän hyvin vaikka on pidetty levossa kuukauden ajan.

mik_koipi2.jpg