Helsingin Etsintä- ja pelastuskoirat viettivät ekaa kertaa kauden päättäjäisiä hauskan harjoitusryhmien välisen joukkuekisan merkeissä. Majka & Miklos oli mukana pääasiassa kannustusjoukoissa ja "Majkan möröt" -joukkue (mitähän pitäisi ajatella tästä nimivalinnasta!) vei voiton tiukassa kisassa. Vähänkö olen ylpeä teistä Riitta, Satu & Jippo, Hanna & Ronja ja Sonja & Roni! :-)

Samassa tilaisuudessa Majkalle ojennettiin HEPeKon emoyhdistyksen HVSSY:n standaari (viiri) huomionosoituksena tehdystä yhteistyöstä emoyhdistyksen hyväksi, ja heti perään yllätyksenä myös Rockyn pysti. Edesmenneen hepekolaisen sankarikoiran mukaan nimetty Rockyn pysti jaettiin viimeksi elokuussa 2005 jolloin olin ihan vasta-alkaja ja muistan ihaillen ajatelleeni, miten paljon on täytynyt tehdä että sen saa, ikipäivänä en voinut kuvitella että se meille joskus tulisi.

Rockyn pystin jakoperusteisiin kuuluu aktiivinen osallistuminen hälytyksiin (mahdolliset tehdyt löydötkin) sekä kilpaileminen SM- tai MM-tasolla. Rockyn pystin on aiemmin saanut mm. kahdesti ensimmäinen rauniokouluttajamme Minna Mård. Onkin suuri kunnia saada Rockyn pysti vuorostaan meille nyt. :-) Kiitän asiasta päättäneitä näistä huomionosoituksista!