Tänään kävimme Miklosin kanssa fysioterapiassa, viikko viime käynnin jälkeen. Viikon verran tehtiin lyhyttä ja kevyttä hihnalenkkiä, ei vapaana riehumisia eikä treeniä.

Huomasin eilen, että Miklos ei ole enää nukkunut siinä omituisessa asennossa jossa takajalat oli vedettyinä voimakkaasti eteenpäin. Sen lisäksi se on palannut takaisin lekottelemaan oman rakkaan FatBoy-patjansa päälle. Vasta kun näin sen taas pitkin pituuttaan FatBoyn päällä, tajusin, että kun sillä oli niska ja paikat kipeänä, se makasi aina kovalla lattialla eikä mennyt patjalle lainkaan.

Tällä kertaa Miklos ei valittanut lainkaan fysioterapeutin käsittelyssä, vaan rentoutui enimmäkseen. Ei se kyllä innoissaan mennyt hoitohuoneeseen sisällekään, vaan yritti heti eteisessä poiketa keittiöön (niin kuin AINA pois lähtiessä ;-)).
Mutta siis pääasiassa Miklos rentoutui käsittelyssä ja vain joissain kohdin yritti heittää selälleen ja mulkoili Annakaisaa. Niska oli nyt huomattavasti rennompi ja takajalkoja sai venyttää kaikessa rauhassa. Myös vammautunut etujalka koukistui ongelmitta.

Saimme luvan alkaa liikkua taas enemmän ja treenata kevyesti. Rätti/riepotuspalkkaa ei vieläkään oteta käyttöön, ei ennen kuin niska on täysin ok taas.

Illalla Viilarissa otettiin vähän tottista: muutamia jättäviä liikkeitä, seuraamista, noutoa, paikallamakuuta. Ketteryystelineistä otettiin vissiin kaikki ja pienet pätkät kantamistakin. Pöydät meni älyttömän hienosti ja ylipäätään Mikolla oli hirmuinen määrä energiaa ja intoa tehdä, kun ei olla tehty viikkoon oikein mitään. Oli kiva nähdä, että sillä oli hirveästi virtaa tehdä tottistakin, toivottavasti keskittymiskykyä ja malttia riittäisi siihen myös eikä vain intoa. ;-)

Noudot meni huonosti, liika virta purkautui esineen heittelynä ja hypähtelynä ympäriinsä esine suussa. Haukkua ei koira tarjonnut missään vaiheessa, eli jotain hyvääkin. :-)

Otin paikallamakuun ketteryyskentän puolella, laitoin koiran hässäkän viereen makaamaan ja menin itse kauemmas. Autoin pöytien siirtämisessä, ja Miklos sopivasti kadotti minut näkyvistään. Katseli orvon näköisenä ympärilleen, mutta pysyi paikoillaan kunnes lopulta palasin sen luokse ja palkkasin. Pitää muistaa treenailla lisää paikallamakuita, ja kellon kanssa, 10-20 min aikoja.