"Virallisesti" treenitön päivä, VAPAAPÄIVÄ, joten päätin tehdä pienen jälkiharjoituksen. :-D

Tein Ojankoon lyhyehkön jäljen, jossa oli pari kulmaa ja neljä esinettä. Jälki vanheni tunnin verran.

Ennen jäljen ajamista otin vähän tottista. Maahanmeno oli yhä niheää. Otin pari eteenmenoa maahanmenolla. Miklosin kohdalla oli virhe ottaa eteenmeno pallolla ennen viime koetta, koska kokeessa etsi palloa eikä tehnyt lainkaan maahanmenoa. Nyt teki hitaat maahanmenot, ja menin koiran luokse palkkaamaan, Mikon on vaikeaa pysyä paikoillaan kunnes tulen sen luokse. Lisää treeniä vaan.

Otettiin myös pätkät seuraamista ja pari jättävää liikettä sekä noutoa.

Joku treeniporukka oli saapunut alueelle, josta jälki lähti, joten otin jäljennoston vähän kauempaa, vasta ekan esineen jälkeen. Jälki nousi hyvin ja oikeaan suuntaan, ei ole tullutkaan takajälkeä sen vuoden ekan jäljen jälkeen.

Hyvin meni pienen puron/ojan ylityskin ja muutenkin jäljesti ihan kivasti jäljen päällä. Esineet on vaikeita kun minun pitäisi ennakoida koska koira on bongannut esineen, pysäyttää se, komentaa maahan ja kiirehtiä palkkaamaan, ilman, että koira pääsee esineeseen kiinni. Hankalaa.

Kun saimme jäljen ajettua, palasin autolle ja otin menomatkalla vielä alkupään jäljennoston + ekan esineen. Meni kohtuullisesti mutta koira ei tehnyt enää kybällä ja huolellisesti töitä. Ei olisi kannattanut.