Mentiin Maijun kanssa Ojankoon ja treenailtiin pienissä pätkissä.

Ensin otettiin eteenmeno, Miklos näki autosta kun vein pallon kauas. Hyvin meni. Sitten autoon.

Heddi treenasi välillä, sitten Miklos teki vuorollaan jättäviä liikkeitä. Istuminen meni ok, Maiju naksutteli. Seisominen meni hyvin ja otettiin vain kerran. Maahanmenossa yhä ongelmia - liike kadonnut. Lopulta maahanmenossa otin vain sivulla maahanmenoa pari kertaa, naksulla palkkaus ja sitten liikkeestä maahanmeno sujui kahdesti ihan kivasti.

Heti perään otettiin keinu (kävi kierroksilla, ei edennyt keinun notkahdukseen asti ja kävi maahan(??) keinulla). Nyppäisin pois ja vaadin keskittymään, toisto meni mallikkaasti ja ihan oikein. Sitten otin kerran tikkaat jotka meni hyvin. Naksu kun molemmat tassut vikalla puolalla.

Miklos on alkanut tarjota jättävää liikettä noin 10 askelen seuraamisen jälkeen, eli liikaa otettu niitä nyt. ;-) Pitkää seuraamista siis seuraavaksi väliin. Ennen autoon menoa otettiin vielä nouto josta palkkana tuli lelu + kamppailua.

Kolmannella kerralla otettiin vain ryömimistä siten että Maiju peruutti edellä namien edestä.

Mikolla on alkanut ilmetä takapuolen poikittamista vasemmalle kun käy kierroksilla tottiksen seuraamisessa. Kun laitan palkan pois, seuraamisasento suoristuu. Mitähän ihmettä olen tehnyt väärin?