Meitä oli tänään Viilarissa vain kolme koirakkoa treenailemassa. Otettiin Mikon kanssa pelkkää tottista, varmaan ekaa kertaa ikinä ei tehty Viilarissa lainkaan ketteryyttä. Ihan hyvää vaihtelua varmaankin!

Otin ensin Mopin kanssa seuraamista ja Mikko odotti autossa - yleensä aina ensin teen Mikon kanssa. Tämä taisi nostaa kierroksia, sillä jos viimeksi tottiksessa koira oli vähän vetämätön, niin nyt riitti intoa tehdä minun kanssani, hyvä juttu siis!

Keskityttiin tekemään vain jättäviä liikkeitä tällä kertaa. Mikolta oli nyt maahanmeno kadonnut tyystin... ei toiminut liikkeestä maahanmeno. Otettiin istumista niin että Satu naksutti kun peppu osui maahan, seisomista kerran tai kaksi myös. Maahanmenoa piti ottaa niin että naksu tulee kun kyynärpäät laskeutuu maahan, mutta jäi sellaiseksi kohoasennoksi, puoli-istumiseksi vaan toistuvasti. Pitänee opettaa nyt vuorostaan liikkeestä maahanmeno uusiksi...

Otettiin pari settiä ja välissä koira oli paikallamakuussa.

Otettiin kerrankin lyhyen kaavan mukaan, ja vain näitä muutamaa asiaa. Lopussa nouto + siitä lelupalkkaus ja autoon ja lähdin pois.