Aloitin ketteryydellä, tehtiin kaikki telineet ja pöydät jotka oli käänetty 90 astetta "tavallisesta" ja olikin siksi vaikeammat. Hyvä homma kun Satu keksi kääntää kauko-ohjauksen eri päin. Telineitten välillä toin seuraamisharjoituskia naksun kanssa, käännöksiä paikoillaan ja pari askelta sinne tänne. Jos oli väljää niin pakotteen sijasta odotin koiran itse korjaavan ja naksutin heti kun oli taas hyvin.

Virpin ehdotuksesta tehtiin tottiksessa ns. harjoituskoe ilmoittautumisineen ja liikkeet "tuomarin" ilmoittamassa järjestyksessä. Ammuttiin tosin ryhmäpaikallamakuussa ensin luotien säästämiseksi ja kyllä noissa meidän uusissa pyssyissä on todella paha ääni. Vaikka ovat ysimillisiä niin ääni on hyvin terävä, todella kova.

Ampumisen jälkeen vein Mikon autoon ja olin tuomarina ekalle parille. Tokassa parissa me mentiin ensin paikallamakuuseen ja se meni ihan hyvin. Kovasti Miklos katselee perääni eikä välitä muusta ympäristöstä. Voisi olla ehkä rauhallisempi eikä niin kovin katsella missä minä olen. Se reppana kun tahtoo hukata meikäläisen joka tapauksessa kun siirryn henkilöryhmään. Luottaisi vaan että tullaan hakemaan sitten kun on tarpeen.

Liikkeissä ryömiminen meni huonosti, kaipaa vielä paaaaljon toistoa. Josko se nyt ikinä sitten Mikolla tuleekaan menemään hyvin. Jättävissä liikkeissä tarjosi vissiin seisomista kaikissa kolmessa. Istuminen oli kadonnut ihan tyystin, maahanmenon teki toistolla ja avuilla. Kyllä näkyi että kaikkinainen tottistreenaus on jäänyt kesän aikana. Ihan omaa syytä. Ekassa luoksetulossa teki "MM:t" eli juoksi vähän matkan päästä vasemmalta ohitse! Toinen luoksetulo avustettuna meni paremmin.
Noudossa palkkasin itävallanpallolla, jolla aion palkata nyt aina noudot, vaikkei muuten palkkaa tulisikaan, jotta saataisiin se mielikuva että esine kannattaa palauttaa minulle pikimmiten.

Oli ihan hyvä nähdä missään mennään ja nyt vaan ahkerasti treenaillaan tottista. Jotain hyvääkin tässä kerrassa oli, eli en palkannut tottiksen aikana muuten kuin noudosta ja Mikolla ei kertaakaan palanut hihat eikä räksy tullut esille, vaan se teki ihan kivasti silti.

Nyt pitää jatkaa siten että kerran viikossa kestävyystreeni ja pari kertaa viikossa hiotaan yksityiskohtia ja treenaillaan yksittäiisä liikkeitä ja palkataan paljon.