Heh! Löydettiin paikka, jossa ei olla aiemmin käyty. :-)

Mikolla oli hirveä meno päällä. Keskilinja oli ehkä toistasataa metriä, ja se ei vain olisi halunnut lopettaa, vaikka oli aika puhki niin silti olisi mennyt vielä toiset kaksisataa metriä, vähintään. Ihme juttu! Maalimiehet sanoi, että koira oli tullut hirveellä vauhdilla ja haukkukin oli ponnekasta.

Jotain on tehty oikein. Mitä muutoksia on tehty? Miklos kävi akupunktiossa tiistaina, ja ruoaksi on saanut vajaan viikon verran NEUta. Ilmeisesti juuri nyt ei satu mihinkään?

Toinen etukulma oli tyhjä, teki pitkän hyvän piston sinne. Eka maalimies löytyi toisesta etukulmasta.

Sitten Miklos selvästi sai hajun oikeastaan suoraan edestäpäin ja hetken arvoin, kumpaan suuntaan lähetän, kun koira istuutui keskilinjan suuntaisesti nenä pystyssä. Oli vuoro lähettää oikealle, joten lähetin sinne, no koira meni kymmenisen metriä, teki kaarroksen ja keskilinjan ylityksen ja paineli hajun perään sinne vasemmalle puolelle. Oma moka.

No sitten takaisin keskilinjalle ja lähetin sinne oikealle, jossa oli maalimies korkealla kiven päällä. Miklos häiriintyi kuvaajasta ja ihmetteli selvästi, että mitä tuo tänne tulee kun minä tässä yritän haukkua. Ihan hyvä häiriö! Lopulta koira kiipesi kiven päälle ja ilmaisi siellä hyvin.

Sitten lähetin kummallekin puolelle ja Miklos meni toisesta oikealla olevasta maalimiehestä ohitse. Olisi pitänyt lähettää aika läheltä sitä kiveä uudestaan, niin koira olisi tuulen alapuolelta saanut hajun.

Tuli siis loppuun muutama tyhjä pisto ja sitten palattiin takaisin vähän ja Miklos teki hienon pitkän piston ja löysi sen viimeisenkin maalimiehen.

Miklos olisi halunnut vielä jatkaa, oli vaan menossa pistolle uudestaan ja uudestaan eikä tyytynyt että nyt homma loppui.

Hyvä treeni ja koiralla meni lujaa!

Video täällä.