Ennen hakutreenejä käytiin Satun meille tekemällä jäljellä. Jälki oli reilun pari tuntia vanha ja kulki niityn poikki melko kovassa tuulessa. Olipas vaikeaa! Tuntui kuin niityllä olisi kulkenut suuri määrä eri jälkiä, ja koira ei tiennyt minkä valita. Suuren seilaamisen jälkeen se päätyi kyllä lopussa olevalle esineelle, mutta ei meno kyllä oikein jäljestämiseltä näyttänyt. Ihme juttu.

Sitten huristeltiin Landbohon hakutreeneihin. Aloitin tyhjällä alueella. Etukulmat meni hienosti, koiralla oli kamala vauhti päällä! Se meni suoraan ja pitkälle ja teki sitten aika ison lenkin eteenpäin. Mikon pistot on tosiaan sen 40-50 m leveydeltään.
Tyhjien etukulmien laitettiin toiselle puolen maalimies sillä aikaa kun koria oli vastakkaisella puolen tyhjällä pistolla. Sitten otettiin taas pari tyhjää molemmin puolin ja lopuksi takakulmiin juoksi myös maalimiehet sillä välin kun koira teki hyvää tyhjää pistoa vastakkaiselle puolen.

Hitto mikä vauhti koiralla oli! Niin vauhdikas meno päällä alusta loppuun, että en raaskinut keskilinjalla pysäyttää vaan pistin yhtä kertaa lukuunottamatta aina vauhdilla ylitse seuraavalle pistolle. Olisin vaan itse saanut kävellä reippaasti pitemmälle eteenpäin pistojen aikana koska nyt koira aina joutui palaamaan keskilinjaa taaksepäin luokseni.