Otettiin Nikkilän palotalossa vähän yhteistreeniä vpk:n kanssa. Ihan kivasti meni. Mikolle otettiin lopuksi kolme maalimiestä. Kolmas oli vielä liikkeellä talossa kun jo laitoin koiran hakuun, joten Miklos haukahteli siellä sun täällä maalimiehen liikkuessa. Mutta pian se paikallisti ekan paikoillaan olevan maalimiehen keskikerroksesta. (Minä siis vain lähetin ovelta koiran ja se sai itse valita mihin kerrokseen meni.)

Palasin ovelle ja lähetin koiran uudestaan, se kävi kellarissa (tyhjä) ja ullakolla, jossa se tarmokkaasti haukkui talon päädyn seinään. Pitkään ja hartaasti ja vaikka lähetin kiertelemään, niin aina se palasi tähän seinälle. Lopuksi en voinut kuin todeta, että maalimiehen täytyi olla sillä kohdin alemmassa kerroksessa. Niin olikin. Keskikerroksessa oli parvi ja maalimies oli sen päällä. Koira oli siitä yläpuolelta katon/lattian läpi tosiaan haukkunut.

Keskikerroksessa oli itse asiassa toinenkin maalimies ylhäällä, eli "välikaton" sisällä. Miklos paikallisti sen parven kanssa samaan aikaan, hajut tulivat molemmat samaan tilaan. Nostin sen sitten sinne parvelle kuitenkin ja se sai käydä siellä ilmaisemassa ukon. Sitten Miklos paikallisti välikaton sisällä olevan maalimiehen aika lailla suoraan alapuolelta. Hyvin meni siis!