Ilmeisesti kahden pallon leikin harjoitukset sai aikaan sen, että pariin kertaan näin aamulla kuin Miklos ontuu. Miklos nousee omalta pediltään ylös puoli sekuntia ennen kuin minä nostan pääni tyynyltä; ja säntää sitten keittiöön odottamaan ruokaa.

Jotenkin tuossa lähes samanaikaisen lähtömme tuoksinassa kuitenkin onnistuin useampaan kertaan näkemään, kuinka toinen etujalka melkein pettää alta parilla ekalla askeleella, ja sitten koira jolkottaa keittiöön ihan normaalisti. Tuon jälkeen ei oireilua näe ennen kuin seuraavana aamuna seuraavan kerran.

Kerran tosin kävi niin, että kun ukko tuli kotiin ja tervehti Mikon kanssa "kuten aina", nostaen etujaloista tms (joku niitten oma juttu), niin Miklos ihan ulahti ja meni pois. Vaikka kuinka yritin venytellä jalkoja, ei se enää mitään sanonut.

Kun on ollut ja on mutia kiireitä, niin sopi hyvin pitää Mikolla vähän enemmän taukoa treeneistä ja ulkonakin saa mennä vain lyhyttä hihnalenkkiä.

Tänä viikonloppuna Milos on ollut Mikkosilla hoidossa, ja oli mennyt ihan hyvin. Mikkosten Heddi on kovin ihastunut Mikkoon, kuten kuvasta näkee:

Miklos ja Heddi. Kiitos Roxylle söpöläisten hoidosta. ;-)