Tottis- ja kettistreenit hurahti käyntiin Viilarintien kentillä. Osallistuin ekaa kertaa vuosiin ohjattuun ryhmätottikseen, kun tämä tehtiin mahdolliseksi sillä, että hälyläiset ja tehotreeniryhmät harjoittelevat ensin ja vasta sen jälkeen alkaa muut ryhmät sekä ketteryyskoulutus. Erinomainen idea, ja toteutuskin oli erinomainen, kiitos siitä!

Teemana oli perusasento, liikkeellelähdöt ja käännökset eri suuntiin. Saimme hyviä vinkkejä. Mikolle teki tosi hyvää joutua perusasennossa istuen odottelemaan omaa vuoroaan rauhassa kun jokainen suoritti vuorotellen. Rivissä istuskelu oli kyllä todella hyvää ja tarpeellista treeniä meille.

Miklos suoriutui hyvin, aika mallikkaasti, odottelu ei haitannut sitä ja se teki hyvällä vireella hommat alusta loppuun.

Tottiksen jälkeen livahdimme kettiskentän puolelle ja otimme telineitä. Hyvin meni nekin, ja musitin yhä palkata seuraamisesta telineitten välillä. Siinä on tapahtunut kiva parannus. :-)
Pöydillä koira sotkeentui hetkeksi futismaalin verkkoon matkalla sivupöydälle, mutta tämä ei sinänsä haitannut suoritusinnokkuutta. ;-D