Teimme oman harjoitusryhmämme ja parin "paikallisen" vahvistuksen kanssa viikonloppuvisiitin Imatran ja Lappeenrannan raunioradoille.

Imatralla aloitimme la-aamuna yhdeltätoista ja lopetimme iltakahdeksan hujakoilla. Pitkä päivä! Aloitimme tottiskokeella ja jatkoimme kettiskokeella, sitten vasta siirryimme raunioille treenailemaan.

Mikolle otin tottiksen ja kettiksen välillä palkaten, ihan kivasti meni. Raunioilla otettiin 5 mm kerralla, pitkä harjoitus, IPOR-tyyliin.

Alkuun koira jäi haukkumaan häiriöhenkilön hajua viereisen mökin seinustalle. Kun päästiin siitä ohi, jatkui ihan kivasti työnteko. Muuten meni hyvin, mutta lopussa en saanut kauko-ohjattua koiraa kiipeämään torniin. Koira pyöri portaitten ja tikkaitten lähellä mutta ei vaan bongannut niitä.

Samaten yksi alue takakulmassa ei millään onnistunut ensin, kauko-ohjauksella. Vasta kun otin koiran luokseni sivulle ja lähetin siitä suoraan, meni se perille asti ja löysi ukon.

Suurkiitokset Matille joka vietti kanssamme koko pitkänpäivän!! Paikallistuntemus on vertaansa vailla. :-)

Vieraileva tähti valitettavasti rouhaisi Majkaa jalasta niin että silmissä säkenöi. Muuten kiva päivä!

Lappeenrannassa tehtiin tottista ja kettistä lyhyemmän kaavan mukaan. Mikolle yritettiin ottaa pari lähetystä alueen takarajalle, onnistui vähän niin ja näin. Yritettiin ottaa myös innostava heiluva ja katoava maalimies, mutta ei koira sitä tajunnut, katsoi vain että häiriöhenkilö hilluu, menenpäs tuonne etsimään vähän... ;-)

Kiitos kaikille kivasta viikonlopusta!