Tapahtuipa tänä iltana monia asioita! Menin Matosaareen jaoissa ja laskin Miklosin uimaan. Se ui noin 20 minuuttia ja sitten otin sen nameilla ylös. Mutta se tiputti namin rantakivelle ja oli kiinnostunut, mutta ei jotenkin pystynyt syömään sitä.
Mentiin autolle, ja Miklos hyppäsi karsinaansa mutta ei sielläkään syönyt nameja ja silloinhan on jotakin todella pahasti vialla!! Se oli kovin vaikean näköinen joten otin sen pois autosta. Miklos käveli vaikean näköisenä hieman siinä ja takajalat tärisi ja se seisoi takajalat rungon alla. Se oli vähän sen oloinen, että jos se oksentaisi, niin se saattaisi auttaa, mutta ei tullut laattaa. Se olisi halunnut ravistella, mutta ei pystynyt. Namit ei kelvanneet, se olisi halunnut, mutta ei voinut. Olin todella huolestunut.
Satu ja Jippo tuli siihen ja Miklos vähän tsemppasi mutta yhä takajalat vapisi ja oli rungon alla. Se ymös köyristi selkää. Kun kosketin selkään, se köyristi enemmän. Hieroin vähän selkää ja hetken päästä alkoi helpottaa. Miklos alkoi kävellä normaalimmin, takajalat asettui ja nami maistui taas. Olikohan sillä joku kramppi selässä niin kovasta uimisesta?
10 minuutin kuluttua se oli ihan normaali oma itsensä ja uskalsin ottaa sen mukaan merelle, tosin se sai ensin mennä odotteluvuoroon.
Sitten seuraavaan aiheeseen. Ymmärrän nyt miten vaikeaa miesten on katsoa isotissisiä naisia silmiin. Odottelupaikkamme oli kaupungin saari jossa oli porukkaa viettämässä aikaa. Yksi varsin kelvollisen näköinen heppu puuhaili ihan muina miehinä kelteisillään rannalla, tepasteli laiturilla ja sitten alkoi munasillaan sahata polttopuita!

Jos olisin istunut odottelemassa kalliolla ja se olisi tullut patsastelemaan ja rupattelemaan siihen viereen, en olisi varmaan pystynyt katsomaan sitä mihinkään muualle kuin haaroihin. Siltä varmaan miehistä tuntuu kun naisella on hillittömät hinkit; että ne ihan hyökkää päälle ja niitä ei voi olla tuijottamatta.

Tosi hyvin pystyy muuten aurinkolasit päällä huomaamatta tuijottamaan: kääntää kasvot vähän poispäin ja sitten sivusilmällä kyylää kaikessa rauhassa. ;-D Kyllä. Tuijotin. Eikä se sitä heppua tuntunut lainkaan haittaavan.
Itse treeneissä Miklos nosti rullaa kahdesti samalla alueella ja toisen nsoton jälkeen räksytti niin kauan kunnes yritettiin rantautua ko. luodolle. En ole varma, räkyttikö se hajuvanasta poistumista - luultavasti - vaiko itse hajuvanaa. Minusta sitä, että menimme pois hajusta, koska se räksytti (komensi) meitä veneessä olijoita.
Emme päässeet rantautumaan luodolle, ja lähellä ajoi purjevene karille niin että kolahti, joten maalimiehet tuli äkkiä vain kehumaan rannan tuntumaan koiraa, minä palkkasin itse nameilla veneessä.
Kuvia ei ole kuin mepe-treeneistä:
miklos090701_0001.jpg
mepe3008_0001.jpg
mepe3008_0002.jpg
Rulla pitää aina kammeta tassulla suuhun :-D
mepe3008_0004.jpg
mepe304.jpg
miklos090701_0002.jpg