Oltiin Talmassa Anan luona viettämässä kuumaa kesäpäivää. Kiitos Analle ja kaikille muille hyvästä seurasta ja treeneistä!

Aloitettiin rakennusetsinnällä, oli yksi omakotitalo ja kaksi ulkorakennusta. Heli ensin suunnitteli Mikolle treenin vanhaan asuintaloon. Hyvin meni. Miklos bongasi ukot aika nopeasti, ja minäkin olin heti ajatellut samalla tavalla kuin Heli, ja bongasin yhden ukon. ;-) Annoin sitten kyllä koirankin vielä etsiä sen. Yksi ukko oli sellainen, että haju valui seinää pitkin ja Miklos ilmaisi viereisellä ovella. Lopulta tarkensi kyllä sitten itse oikeaan paikkaan, ja ilmaisukin oli erilainen kun oli oikeasti kohdalla.

Ulkorakennuksissa laitettiin Mikolle ukot tallin/navetan ylisille ja saunan lauteille. Hyvin löytyi molemmat. Ylisille Miklos kiipesi tikkaita ja sain vähän toppuutellakin sitä.

Video: Miklos harjoittelee rakennusetsintää

Iltapäivällä tein Mikolle peltojäljen pitkähköön rehupeltoon. Kulmat se meni vauhdilla yli, ja esineistä suurin osa jäi nostamatta. Jälkeä myöten kyllä kulki kaikki suorat pätkät, ja minä poimin ne esineet taskuun.
Olin tiputellut jäljelle sinne tänne nakin palasia, ja Miklos nosti ekan esineen, ja sen jälkeen imuroi nakit jäljeltä ja esineet jäi. Viimeksi epäilin samaa syytä, eli se se on. Ei ruokaa jäljelle siis, ja esineistä hyvät palkat!

Lopussa jäljellä oli namirasia ja siihenhän se toki jäi makaamaan. ;-)

Miklos_talma004_0001.jpg

Miklos_talma004_0002.jpg

Miklos_talma004_0004.jpg

Miklos_talma004_0006.jpg