Käytiin Mikon kanssa Hämeenlinnan B-rauniokokeessa. Kun alkuun päästiin, niin meni ihan kivasti, kolme ukkoa saatiin ylös varsin ripeästi, mutta sitten tuli jumi. Nimittäin ohjaajalle. Miklos juuttui haistelemaan yhtä kasaa kuin oikeasti olisi paikantamassa sieltä jotakin, ja minä jäin ihmettelemään, miksei se ilmaise. Käytin vielä toisella alueella välillä (ja Mikko lähti porhaltamaan eri suuntaan mutta minä komensin sen takaisin) ja palasin sitten tätä samaa kohtaa hinkkaamaan uudelleen, kunnes aika loppui.

Noooh, jos jotain hyvää pitää etsiä, niin en onneksi saa tuolle koiralle vieläkään tehtyä valeilmaisua vaikka painostaisin 10 minuuttiakin... ;-)

Ihan ohjaajan piikkiin meni tämä hylätty tulos - koira nimittäin lähti sinne neljännelle maalimiehelle hajun perässä silloin kun käytin sitä muualla välillä, ja minä komensin sen sieltä pois. Jos sitten ensi kerralla antaisi taas koiran tehdä hommat eikä itse yrittäisi päteä? ;-)

Hassua oli kun ekalta maalimieheltä tullessaan Mikolla oli silmän yläpuolella takiainen, ja sitten sillä oli korva tarttunut siihen ja oli ikäänkuin silmälappuna peittäen puoli naamaa. :-D
Toisella maalimiehellä Miklos tunkeutui piiloon sisälle, muttei meinannut millään päästä sieltä enää pois kun olis pitänyt katon kautta kiivetä.
Kolmas maalimies oli kielletyllä alueella, jonne Mikko oli menossa mutta tuli käskystäni pois, ja heti sen jälkeen saimme luvan mennä sinne.

Outoa oli, että toinen hesalainen koira oli tehnyt virheilmaisun juuri samassa kohtaa kuin missä Miklos pyöri ja missä minusta sillä oli "haju" (muttei ilmaissut)!