Miklos oikein ilahtui kun pääsi taas mukaan venemessuille. Vauhdikkaasti se tassutteli tutulle osastolle, tosin yritti bongailla rapsuttelijoita kovasti jo matkan varrella. Hienosti sujui tälläkin kertaa ja Mikko veti väkeä osastolle juttelemaan ja seurustelemaan. Noin tunnin jälkeen tuli väsymys ja se asettui makaamaan osaston edustalle, ja kun joku lähestyi sitä jutellen, Mikko rullasi siitä selälleen ja huitoi että nurjalta puolelta sopii rapsutella. :-)

Ehkä kaikkein parasta Mikon mielestä oli mies, joka totesi, että "messut ilman metrilakua ei ole mitään". Helppo arvata kuka pääsi jaolle! Onnellinen koira. Messuvierailun kiihkeimmät hännänheilutukset sai metrilaku.

Kyllä tällainen rauhallinen vanhempi koira on viisas ja hyvä. Ei tarvinnut kertaakaan ajatella, että se siitä osaston edustalta johonkin lähtisi, vaikka vielä muutama vuosi sitten se olisi välittömästi silmän välttäessä lähtenyt etsimään evästä ravintolapisteistä. :-D Nyt sen saattoi huoleti antaa lekotella ja tassutella siinä ilman mitään käskyä. On se Mikko vaan niin rakas ja hyvä koira. Voi että minä tykkään siitä.


Kuvat: Antti-Jussi Salmenlinna