Diisun viipyessä yhä Ruotsinreissulla Mikko pääsi tänään mukaan harjoituksiin. Thetiin cross barking -sessiot muitten kanssa ja Mikko sai lopuksi löytää kolme maalimiestä nurmikentän laidalta ja pöheiköistä. Käveltiin vaan Mikon kanssa tuulen alapuolella ja katsottiin, vieläkö homma toimii. Kyllä toimii.

Ensin Mikko oli menossa pissalle, oli tosi kova hätä, ja kun se oli juuri nostanut koipensa puun juurella, tuli maalimieheltä haju nenään. Kiusallinen tilanne, kun pissa ei meinannut millään katketa ja olis tarvinnut mennä maalimiehelle - ja sinne päästyään Mikko haukkui puuta eikä maalimiestä joka seisoi puun vieressä. No, mitäs pienistä. Hyvä muistutus siitä, miksi koirat pissatetaan ENNEN treeniä. :-D

Toinen maalimies oli pusikossa ja Mikko lähti vauhdikkaasti hajun saatuaan, niin vauhdilla, että siellä pöheikössä juoksi pari metriä ohi ennen kuin huomasi, ettei enää haisekaan.

Kolmannella maalimiehellä Mikko oli nuuhkimassa intensiivisesti jälkiä. Maalimies makasi kivimuurin päällä ja haju nousi tuulen mukana ylemmäs. Mentiin ohi kun oli koiralla vaan nenän tiiviisti maassa kiinni. Käännyttiin ympäri ja kun pää oli ylhäällä, koira sai hajun ja paineli muurille ilmaisemaan. Intoa piisasi. :-)