Kun tv-ryhmä on tulossa, kaivetaan esille vanhat ja luotettavat koirat ja pyyhitään niistä pölyt. Niin pääsi sairaseläkeläiset Miklos ja Toto hommiin. Monissa hälytyksissä ovat vierivieressä kulkeneet töissä. :-)

Oli vähän epäselvää, että oliko tulossa tv vai radio, ja ilmankos se oli epäselvää, koska kyseessä oli molemmat. Aiheena oli pelastuskoirien SM-joukkuekilpailu jonka me Helsingissä järjestimme. Kilpailua on valmisteltu viime talvesta asti, keväällä ja kesällä testasimme eri paikkoja ja piiloja ja nyt syksyn mittaan on pitänyt kiirettä!

Mikko pääsi nyt pitkästä aikaa raunioille juoksemaan. Annoin kotiin palattua kipulääkkeen ja pidin kaveria silmällä. Hyvin meni seuraavat yöt, ei osoittanut erityisiä kipuilun merkkejä onneksi.  :-)

Tässä linkki tv-spottiin, joka esitettiin Ylen paikallisuutisissa telkkarissa. Haastattelu täyspitkänä versiona tuli ulos radio Suomesta perjantaina iltapäivällä, jolloin onneksi en ollut radion ääressä. :-D
Tuttuun tapaan vaikka mietit itse tosi tarkkaan mitä sanot, niin mediassa se voi tulla ulos ihan faktatietona sisältäen vaikka mitä virheitä... niinpä tässäkin jutussa Helin titteli on hieman omituisesti lähetysryhmän johtaja :-D ja Mikon kerrottiin olleen tehtävissä ulkomailla, mikä ei toki pidä paikkaansa - olemme olleet ulkomailla harjoitusleireillä ja kokeissa.

areena.yle.fi/video/1316167062478