Tänään päivällä Mikko oli jätetty tuonne naapuriin hoitoon kun lähdin Diisun kanssa tottistelemaan, mutta se karkasi sieltä kotiin juuri kun olimme lähdössä. Sanoin, että saa tulla mukaan kun kerran on noin innokas.

Kentällä tehtiin Mikon kanssa pari pari lyhyttä pätkää seuraamista ja keinu ja silta. Ne meni hyvin ja Mikko oli todella iloinen ja innoissaan. Sitten ihmettelin, kun sen tullessa perusasentoon sen takapuoli retkahti vinosti minun jalkaani vasten - mutta ajattelin, että yleensä niin ryhdikäs Mikko ei enää vaan ole niin tarkka. Etuosa oli kyllä nytkin ryhdikäs istuessa. Pian sen jälkeen sillalla takaosa ei pysynyt enää laudalla, ei niin millään. Mikko oli ihmeissään, yritti jatkaa ja korjata virheensä, mutta ei vaan saanut takajalkoja enää laudalle koska takaosa huojui niin. Silloin tajusin, että nyt on jotain vialla. Kehuin, että teki tosi hyvin ja tämä riittää ja sitten oltiin vaan hetki.
Huojuminen toistui vähän väliä joten laitoin Mikon autoon. Kotona se oli ok kun tuli autosta. 

Illalla Mikko meni tepsuttelemaan ulos ja seurasin ikkunasta sen menoa, Noin 5 minuutin jälkeen tuli yhtäkkiä taas samanlainen tasapainohäiriö, ihan kuin joku tönäisisi Mikkoa voimakkaasti lonkkaan, koko koira heilahti sivulle takaosa edellä, lensi jopa istumaan tai kaatui kokonaan. Takaosa ei silti ollut voimattoman tai halvaantuneen oloinen. Mikko jatkoi myös keskeytymättä sitä mitä on tekemässä eli ajatus säilyi, mutta vähän väliä huojahti sivulle. 
 
Ei tässä varmaan auta kuin odotella huomiseen ja katsoa, mitä päivä tuo tullessaan.