Kiitos kaikille vieraille jotka kävivät juhlistamassa Mikkoa! Sillä oli tosi kiva päivä, sai paljon naposteltavaa ja maalimiehiä. Harvoilla synttäreillä vieraita pyydetään heti pihaan saavuttua menemään piiloon jonnekin pusikkoon. laugh Kyllä oli Mikko tohkeissaan kun sai juosta ja tehdä nenällä töitä!

Koska luvaton herkku on oikeastaan kuitenkin se paras herkku, oli se sitten miten mauton ja kuivakka tahansa, niin tottahan Mikko pihisti kuivan hampurilaissämpylän leipäkorista kun silmä vältti (ikkunasta nähtiin). Pöpönen sentään saatiin kiinni kun se keittiön tuolilta vasta kurotti kermakakkua kohti. 


Varaslähtö synttäreihin tapahtui 4.6. kun Riikka Kuusamosta saapui hakemaan Saagaa.


Mmm! Lakua!


Juhlat vietettiin 6.6. Kakkuja oli oli 3 kpl ja melkein kaikki meni. Myös Heavenly Burger oli avattu juhlapäivää varten ja taisi kaikki koiruudet saada useamman pihvin päivän aikana. 


Virve toi Mikolle älypelin. Jännää päästä kokeilemaan sitä Mikon kanssa!


Välillä koirien käytöstavat unohtuivat niin, että emännällä naama punoitti...


Jotkut lahjat oli niin suuria, ettei lahjan antajaa meinannut nähdä lahjan takaa. Pöpösellä ihan korvat lepattaa kun se on niin innoissaan!




Mikon juhlat oli Miken ekat koirasyntymäpäivät. laugh


Synttärisankari oli niin innoissaan, ettei poseeraaminen meinannut millään luonnistua.




Mikko auttaa pientä vierasta syömään lautasen tyhjäksi.


Se, että Mikko söi hampurilaisen puolikkaan ja täytekakun jämät samaan aikaan samalta lautaselta oli niin hassu juttu, että siitä oli puhuttu vielä kotonakin.


Väkeä tuli ja meni iltapäivän ja illan mittaan. Mikko on asettunut taktisesti toisen vieraan jalkojen päälle että huomaa tämän liikkeet samalla kun katse on suuntautunut toisen vieraan burgeriin.


Iitu-PON tuli myös käymään.


Jäljellä olevat pennut houkuttivat väkeä.


Ohoh! Joku sanoo Ei Mikon räksytykselle! Virpi on tiukka tyyppi.




Elina ja pikkuiset.