Tein hakutreenejä ennen lyhyehkön jäljen Mikolle. Kaveri oli mukana kyydissä, joten saimme tehtyä harhajäljen. Kaveri siis talsi ensin U-kirjaimen mallisen jäljen tiestä metsään ja sieltä takaisin tielle ja merkitsi kohdat metsän reunaan. Minä tein sitten melko suoran jäljen jonka pituus oli noin 70 metriä ennen harhajälkeä. Minun jälkeni siis ylitti harhajäljen kahteen kertaan, ja ikäeroa oli noin 10 minuuttia. Harhan jälkeen oli vielä yksi esine.

Jälki ehti vanhentua vain parikymmentä minuuttia mutta halusinkin ajaa sen tuoreeltaan. Jäljellä oli 4 esinettä muistaakseni, ja siis viimeinen harhajälkien jälkeen. Yhden esineen Miklos ehti napata suuhun ja pudottaa, en ollut tarkkana esineen sijainnin kanssa. Harmi! Jälkiesineiltä sai nyt ekaa kertaa ekstrahyvän palkan, eli minulla oli mukana kipot joissa oli maksalaatikkoa jota miklos lipsutteli purkeista pitkään ja hartaasti. Tarkoituksena oli siis painottaa oman jäljen tärkeyttä esineitten merkityksen kautta.

Taisi onnistua tuo mihin tällä jäljellä tähtäsin, sillä Miklos paineli kummastakin harhasta ylitse kuin ei olisi niitä huomannutkaan! Ensimmäistä kertaa, jee! :-)