Aloitin illan kettistelemällä Mikon kanssa. Mikko teki tosi hienoa seuraamista ja hyvällä paikalla telineitten välissä. :-)
Telineillä ei oikeastaan ongelmia, kauko-ohjausta myöten kaikki meni hyvin, joten tehtiin lyhyen kaavan mukaan vain.

Tottiksessa tehtiin yksi pitkä luoksetulo, ja vaikka harjoittelin ihan tiivistä asentoa lyhyellä matkalla ensin, niin silti pitkältä matkalta jäi asento vähän väljäksi. Ei niin väljäksi kuin joskus aiemmin, mutta vähän.

Harjoittelimme myös kantamista, kaikki kentältä löytyvät neljä äijää laitettiin neliömuotoon ja kantoivat sitten koiraa niin että antoivat sen aina eteenpäin seuraavalle. Sillä aikaa kun yhtä kannettiin oli muut koirat paikallamakuussa siinä hässäkän keskellä tai vieressä. Tämä oli oikein hyvä harjoitus!

Lopuksi laitoin Mikon paikallamakuuseen ihan Rinnan lähelle, niin että niillä oli naamat melkein vastakkain. Saivat vaihtaa kuulumisia. ;-D
Ei mennyt kauaa, kun myös Jippo ilmestyi siihen paikallamakuuseen, ihan Mikon lähelle, ja oltiin jo vähän kolmiodraamatunnelmissa kun Mikolla oli tyttistä molemmin puolin. Heh! Ja kun vauhtiin päästiin, niin pitihän pakkaa vielä vähän sotkea eli mentiin me ohjaajat sitten kaikki "vääriin" kohtiin koiriimme nähden ja tehtiin yhtaikainen luoksetulokutsu. Hyvää hässäkkää! :-D