Treenipäiväkirjaa on tullut pidettyä kesäloman aikana manuaalisesti ja menee vielä tovi ennen kuin saan kaiken päivitettyä tänne.
Nyt aluksi laitan kuitenkin linkit tässä hiljattain tallennettuihin videoihin.

- FRF-koiraryhmän treenit Ruotsissa Rosersbergin rauniokaupungissa, kesäkuu 2008
- jatkoa edelliselle, Miklos sai komennon mennä alas ja sitä laskeutumista pähkäillään tässä. Jyrkät alasmenot on tosi vaikeita Mikolla koska se ei kai luota että vammautunut etujalka ei pettäisi alta, ja ihan aiheesta varookin sitä.

- Miklos jäljestää, osa 1. Heinäkuun (ja kesän) ensimmäisiä nurmikkojälkiharjoituksia. Tiukka takakeno ohjaajalle ja ei ruokaa koiralle oli resepti millä lähdettiin hakemaan lisää tarkkuutta jäljestämiseen. Eli tein namijälkeä myötätuuleen nurmikolle.
- Miklos jäljestää, osa 2. Hirveää sähläystä jäljennostossa. Liikaa intoa. Kun pääsee vauhtiin niin menee jo paremmin, mutta kaamealla hosumisella!
- Miklos jäljestää, osa 3. Liikaa intoa alussa, eli nostaa hirveellä innolla takajälkeä ja lopuksi oikein istuu merkatakseen sen... No ei kun koira (reippain ottein, juuh) ympäri ja lähetys oikeaan suuntaan jäljellä. Pienen nikottelun jälkeen lähtee kyllä ja sitten menee ihan kivasti, vauhtia yhä liikaa tällaiselle jäljelle mutta ihme kyllä syö siellä täällä jäljelle tiputetut yksittäiset namit. Jälki on siis tehty myötätuuleen ja siinä oli muistaakseni kolme tai neljä asfalttitien ylitystä. Jäljen teon ja ajamisen välissä oli aikaa mennyt ehkä 45 min? ja jäljen yli oli kulkenut niin ihmisiä kuin autojakin. Vaikeaa oli. Taidan kokeilla joskus piakkoin pelkkää asfalttijälkeä, mutta sitä ei voine kauaa vanhentaa?

LOPPUKEVENNYS: Mikon kämppis eli pikkuruinen pöpökoira Moppi on yllättäen osoittanut lahjoja tarkkaan jäljestämiseen...!
- ikkunasta salaa kuvattu, Moppi on Mikon jo ajamalla nurtsijäljellä.
- Eka Mopille tehty nurtsijälki - myötuuleen ja muutamia nameja. Valitettavasti kuvaaja sekosi kameran nappuloissa ja vain aloitus saatiin nauhalle. Pöpökoira nimittäin meni kuin kone alkuun päästyään!

Laittakaahan kommenttia, jos joku näitä katsoo!