Treenattiin tehokkaasti Satun kanssa. Ensin otettiin tottista. Mikolle otin ensin liikkeestä maahanmenoja ja sitten eri jättävien liikkeitten erotteluja. Meni kohtuullisesti. Hetken päästähän se jo tarjosi hetken seuraamisen jälkeen jotakin jättävää liikettä eli tämä ongelma tahtoo ilmetä kun niitä treenaa paljon.

Otettiin yksi nouto ja sehän menee se eka yleensä aina vähän huonosti, mutta nyt meni mielestäni jo paremmin heti ekalla, eli olisko ne ruoka-aikaan treenaamiset auttaneet?

Sitten otettiin jälkeä, olin tehnyt nurmikolle jäljen. Nostaminen oli hankalaa. Jäljestäminen meni kohtuullisesti, osittain jäljen vieressä mutta ehkä oli hieman sivutuulta. Söi pari namia jäljeltä, mikä oli jo hyvin sekin. Lisää nurmijälkeä vaan niin vauhti hidastuu ja työskentely tarkentuu.

Jälki meni kaarevasti pusikoitten ympäri ja Miklos teki hyvää työtä kaarteissa nyt. Se oli kiva juttu. Suoralla sitten ajautui jäljen sivuun, mutta tosiaan nuo kaarteet meni aika kivasti.

Lopuksi tehtiin esineilmaisua erillisenä harjoituksena ja maksalaatikkoa oikeista ilmaisuista palkkana. Pitkään aikaan ei ole tehty tätä treeniä erikseen. Eli noin kymmenen esinettä asfaltille ja sitten vaan kuljettiin ristiin rastiin ja koria sai ilmaista esineet haluamassaan järjestyksessä.
Kun ilmaisi oikein (maahanmeno ilman esineen käyttämistä suussa), tuli naksu + palkka. Jälleen kerran tarjosi myös maahanmenoa esineen päälle ja siellä täällä, mutta kun keskittyi hommaan niin saatiin oikein nättejäkin ilmaisuja, joissa ensin haistoi esinettä ja sitten kävi maate siihen. Lisää vaan tätäkin!