Illalla oli vielä omalla radalla treenit. Radan rakennustyöt on alkaneet ja nyt siellä sitten on joka kerta jotakin muuttunut.

Otettiin Mikolle kolme maalimiestä aika lähelle alueen reunaa josta sitä lähettelin, ja kaksi kauemmas. Kauempana olevilla oli palkat mukana, minulla muitten palkat.

Miklos löysi ensin nämä lähempänä olevat. Yksi oli vajassa ja sen Miklos ilmaisi välittömästi ja varmasti vajalle mentyään. Toinen oli kivipaaden alla jossa ei ennen ole ollut käytettävää piiloa, ja Miklos ilmaisi ensin vähän epävarmasti ulkopuolelta parista kohtaa ja sitten se tunkeutui piiloon sisälle. Kolmas oli keskellä raunioaluetta sellaisen metallisen häkkyrän sisällä, häkkyrän päällä ja ympärillä oli muovi. Jälleen Miklos tunkeutui muovin läpi maalimiehelle ja ilmaisi siellä hienosti.

Neljäs maalimies oli alhaalla rinteessa ihan kaukana aidan vieressä olevassa rengaspinossa. Haasteena on saada koira irtoamaan tuonne kauas alarinteeseen saakka. Kuulin tielle pari haukkua "ehkä" ja hyvinhän siellä oli mennyt. En mennyt itse lainkaan paikalle. Koira tuli takaisin minun luoske ja lähettelin etsimään lisää, kyllä oli vaikeaa saada se varsinaisen raunioalueen toiselle puolen, alas rinnettä. Lopulta se sai hajun ja paineli sinne ja ilmaisi ihan hienosti.

Palkat oli tällä kertaa tarkoituksella vähän heikommat, kaukana olevilla oli vähän paremmat mutta lähellä olevilla pienet ja kuivakkaat.