Järjestettiin hälytysryhmän toiselle puoliskolle rakennusetsintäharjoitus Sipoossa. Suorittamaan saapui yksi hälykoirakko ja yksi apuohjaaja. näin ollen myös apuohjaajan ja järjestäjien koirat treenattiin samaan syssyyn, tosin järjestäjät saivat vain yhden maalimiehen ja yhden kerroksen, kun hälykoiralla oli kolme kutakin.

Häiriöinä rakennuksessa oli suuri kauko-ohjattava hämähäkki, dummy-nukke palomiehen vaatteissa ja kypärä päässä ja lihapullipurkki käsissään, sekä raakkuva korppi. Savupanos ei ottanut ns. tulta alleen joten savu jäi tällä kertaa vain pieneksi häivähdykseksi.

Kiva treeni, kiitos kaikille mukana olleille.

Miklos sai etsiä yhden ukon keskikerroksesta, se olikin vaikea homma, ukko oli betonilaarissa josta haju nousi ylöspäin ja niin koira haukkui ja tarjosi kaikkia seiniä yms mutta ei millään osunut kohdalle. Vielä kun hämähäkki pörräsi laarin edessä, niin se vähän häiritsi. Kun maalimies vihdoin löytyi niin se olikin suuri ilo ja siinä jäi hämppykin ihan tyystin jalkoihin kun Miklos haukkui ja iloitsi laarin reunalla.