Meidän piti eilen lähteä lomailemaan Sisiliaan, mutta täällä sitä vaan ollaan kotona, kun Italiassa on yleislakko. Mikko jää kotiin lomamme ajaksi hoitajien kanssa. Se saa muutaman päivän olla ainoana koirana talossa, ja nauttii siitä epäilemättä täysin rinnoin! Vihdoinkin se saa jakamattoman huomion ilman pikkukoiran tyranniaa ja kaiken omimista tai Diisun vouhotusta.

Muutama oma lomapäivä kaikista muista sopii Mikolle hyvin. Se on valitettavasti mennyt vähän takapakkia, ja useampana yönä uikuttanut tai vinkunut hiljaa ääneen. Syynä yöllisten kipujen palaamiseen lienee ollut muutama päivänä tehdyt lyhyet metsälenkit, joilla Mikko on juoksennellut vapaana metsässä. Kokeilin niitä, koska Mikko on ollut niin paljon iloisempi ja hyväntuulisempi ja hyvin voivan oloinen viime aikoina. Virhe - ei se kestä kuitenkaan lyhyitäkään metsälenkkejä. :-(

Nyt siis onneksi muutama päivä lepäilyä ja rentoutumista ilman toisten koirien innostavaa seuraa. Tänään Mikkoa hemmoteltiin puolikkaalla itse tehdyllä purilaisella:

Video