Oltiin omalla raunioradalla (ei sitä kyllä enää raunioradaksi oikein voi kyllä sanoa) treenailemassa pitkästä aikaa. Toinen harrastusprojekti on tässä syönyt koiratreeniaikaa viime aikoina paljonkin. Toisaalta varmaan ihan hyvä koiralle tällainen pakollinen tauko välillä.

Otin nyt uusintana sen saman harjoituksen kuin mikä viimeksi täällä oli tarkoitus, mutta joka silloin meni mönkään kun maalimiehet olikin eri alueella kuin oli tarkoitus.

Nyt maalimiehet oli aikalailla annetulla alueella, ja meni kivasti. Yksi maalimeis oli vasta saapunut piilolleen kun jo laitoin koiran etsintään, mutta Miklos näytti ottavan tämän henkilön sitten häiriöhenkilönä ja etsi piiloissa olevat ukot ensin.

Tämä nähty maalimies jäi sitten viimeiseksi. Itse asiassa koira oli ehkä seurannut sen hajua jo pariinkin kertaan aiemmin, sillä se lähti juoksemaan kolmannen kerran samaa reittiä, joka päätyi yhdelle kaivolle ja roskikselle (jota päin se ensimmäisen kerran törmäsi). Siitä se  oli ekalla kerralla se oli ottanut vasemmalla olevan ukon, toisella kerralla oikealla olevan. Nyt kolmannella yrityksellä se kiersi tuon hässäkän ja jatkoi eteenpäin ja sieltä löytyi se viimeinenkin ukko.

Palkat oli nyt paremmat ja "jotakin uutta" verrattuna aiempiin, ja niin se innoissaan sitten lennättikin ne pitkin piennarta. ;-)